Šī recepte ir patiešām vislabākā! Esmu izmēģinājusi citas, bet vienmēr atgriežos pie šīs. Un es neesmu vienīgā!
Kabači labi absorbē marinādes garšu, padarot tos ļoti garšīgus pēc konservēšanas. Tie saglabā savu struktūru un garšu, radot patīkamu tekstūru un aromātu. Konservēti kabači ir ļoti daudzpusīgi. Tos var izmantot kā uzkodu, pievienot salātiem, sviestmaizēm, zupām vai kā garnējumu dažādiem ēdieniem.
Konservēti kabači var ilgi saglabāties, nodrošinot piekļuvi šim dārzenim visa gada garumā bez nepieciešamības pēc svaigiem kabačiem.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksti beigās!
KĀ PAGATAVOT:
Es sagriezu kabačus riņķos. Mizu nenoņemu. Šim pagatavošanas veidam parasti izmantoju jaunus kabačus. Ja jūs gatavojaties izmantot pārgatavojušos kabačus, tad jums jāizņem sēklas.
Kāpēc pieredzējušas saimnieces liek tualetes papīru skapī; kur es biju agrāk, ka to nezināju
Es nomizoju un sasmalcinu ķiplokus (ne pārāk smalki).
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Strauji tuvojas Zemei: zinātnieki atklāj jaunus, bažīgus faktus par mīklaino kosmosa objektu, kas Saules sistēmu sasniegs oktobra beigās
- Šīs Zvaigžņu zīmes veiksme pavadīs līdz pat gada beigām: naudiņas netrūks un būs patīkami pārsteigumi
- Kad sievas slinkums kļuva nepanesams, nolēmu mainīt vietām mūsu lomas – stāstu, kas noticis
- Galda piederumu atvilktnē glabāju krīta gabaliņu: stāstu, kādam nolūkam
- Sievas tēvs mani teiksim tā – nemīlēja, bet viss mainījās vienas situācijas ietekmē; tagad izstāstu jums visu patiesību
- Parasts lēts sūklis, bet tik daudz priekšrocību- ieliku ledusskapī un uzreiz efekts; stāsta pieredzējusi japāņu mājsaimniece